Friday, 10 January 2014

KURUS SECARA SIHAT BERSAMA SHAKLEE

Assalammualaikum WBT

hari ni tasya nak share testimoni set kurus Shaklee..
mudah ja nk kurus secara sihat..dengan 3 langkah sahaja!


dah ramai yang berjaya dengan set kurus shaklee..bagi yang tak cukup budget boleh cuba dulu SET SLIMMING BUDGET dari Shaklee...sapa kata Shaklee mahal??


okay set nya pon dah ada kat atas ni so jom kita tengok testimoni yg berjaya !!

okay akak ni pengguna HERBA-LAX + LECITHIN + ALFAFA
turun 16 kg dlm masa 6 bulan !! 


akak yang cantik ni mengamalkan CINCH MIX SHAKE & ESP Soy Protein Isolate Powder



akak ni turun 30 kg dalam masa 5 bulan !! wow sangat berkesan produk shaklee ni
pengguna HERB-LAX + LECITHIN + ALFAFA

p/s :sapa-sapa yang berminat boleh whatsapp/sms/call number yang ada di setiap gambar ..
      boleh jugak inbox saya di facebook.klik link di bawah ye ...
      tak salah bertanya ,tak kena bayar pon ye !








2 comments:

  1. eeee bestnyaaa T_T
    kalau qila ada duit mmg qila beli hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe murah je syg ! bawah rm100 je!

      Delete