Sunday, 12 January 2014

KHASIAT ALFAFA SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM WBT &  HAI !!

Hari ni tasya nak kongsi sikit khasiat Alfafa dari Shaklee..Alfafa antara produk yang agak murah dan lariss semenjak tasya mula jadi Shaklee Independent Distributor ni..
Nak tau pasal apa produk ni laris???
sebab khasiat nya yang sangat-sangat bagus dan kuantiti tablets yang banyak tau..
Alfafa(S) ada 330 tablets
Alfafa (L) ada 700 tablets

see kan tasya da cakap banyak tau! tahan hingga 2-3 bulan tau..
dengan harga nya yang agak murah! nak tau berapa?
RETAIL PRICE:
Alfafa (S) RM  53.75
Alfafa (L) RM 97.50

UNTUK HARGA KASIH SAYANG JANGAN LUPA WHATSAPP & INBOX TASYA KAT FACEBOOK 


Okay excited nak bagitau khasiat ALFAFA ni :


Tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian

Melegakan sakit sendi & belakang


Menghilangkan kelesuan dan tekanan


Memberi kelegaan semasa haid


Merawat arthritis


Bagus untuk alergi & ekzema

Merawat asthma
Mencuci usus untuk mebuang toksik


Meneutralkan asid dalam badan

Mencuci buah pinggang & merawat  air kencing kotor

Bertindak sebagai kacip fatimah kepada para isteri


Memulikan urat selepas bersalin


Menbantu masalah penghadaman & percernaan


Meningkatkan  stamina seorang suami

Membuang angin dalam badan

Milk booster

Merawat masalah keputihan untuk wanita



banyak gila khasiat Alfafa Shaklee ni kan...
lupa pulak nak bagitau bulan Januari ni ada promosi BELI 6 PERCUMA 1 tau !!
Jom share dengan kawan-kawan,family,saudara nanti dapat HARGA MURAH !!


** ni retail price tau !! nak harga promosi murah dari ni  jom whatsapp atau inbox tasya kat facebook tau !!

p/s: tasya makan ni jugak untuk buang toksik,kalau toksik banyak dalam badan mcm mana nak kurus kan??
      SOB SOB SOB!


1 comment: