Sunday, 19 January 2014

JERAWAT ?? PARUT JERAWAT ??

ASSALAMUALAIKUM.. &  HAI

Hari ni tsya nak share testimoni yang berjaya dengan set kulit Shaklee..
sebenarnya dulu tasya pon da jerawat banyak,tambah2 time haid lagi banyak...
Sekarang Alhamdulillah jerawat jarang naik sbb tasya makan Vitamin C Shaklee...
Yang bestnya kulit tangan pon makin putih tau..
sekarang tasya nak share testimoni dari pengguna shaklee,jangan terkejut :





Ini testimoni dari Pn Ema :

Gambar No.1
- Awl tahun 2013,punca gara2 salah pakai produk.Dah mcm2 produk saya cuba utk hilangkan jerawat,tapi sayang,jerawat makin menjadi2.

Gambar No.2
Pertengahan tahun 2013,saya cuba produk shaklee.Selepas 2-3 bulan mcm tu la(Tak berapa nak ingat)dgn pengambilan ESP+Alfalfa+Vit E.Jerawat mula kering.

Gambar No.3
- Parut makin pudar.

Gambar No.4
- Anda nilaikan sendiri hehehe....





ok akak ni pulak ambik ESP,GLA,VIT C & ALFAFA


wahh memang berhasil kan ??berbaloi kalau uollss try Shaklee tau..makin cantik & gebu tau..

kalau berminat boleh whatsapp/sms tasya 018-4019439 tau..
InsyaAllah harga yang sangat WOW tasya bagi ...

p/s: lepas ni tak da la nak pakai bedak tebal 2 inci lagi kan??
Kalau nak bertanya harga je pon boleh contact tasya,tanya xkena bayar tau hehehe..





Thursday, 16 January 2014

BARANG MURAH DI LADIES SHOP

ASSALAMUALAIKUM & HAI!!

Hari ni tasya nak perkenalkan facebook page(LADIES SHOP) tasya yang menjual pelbagai barangan yang murah,hot dan comel !!!

antara barang-barang yang tasya jual online :


SET COLLAGEN PLUS VIT E
RM25 SEM/RM30SS



SPICE RACK
RM35 SEM/RM40SS




 HANGER TUDUNG 17KLIP 
RM35 SEM/RM40 SS


 FOUNTAIN CHOCOLATE
RM85 SEM/RM 90 SS



PISAU SERAMIK 6 IN 1
RM 65 SEM/RM70 SS



SABUN DOUBLE GLUTA
RM25 SEM/RM30 SS



NAKED 2 @ NAKED 3
RM40 SEM/RM45 SS




SABUN MARINE ESSENCE
RM 45 SEM/RM 50 SS


EMILAY WHITENING @ EMILAY COLLAGEN
RM35 SEM/RM 40 SS


ELECTRIC CHOCOLATE MELTING POT SET
RM 80 SEM/RM85 SS




 KRYOLAN SUPRACOLOR 7GRAM
RM 25 SEM/RM30 SS




**HARGA TERMASUK POSTAGE


sebenarnya banyak lagi tau item2 yang da dalam page ni !!
jom tengok ramai-ramai..beli banyak dapat discount tau!!

LINK PAGE NI ADA KAT BAWAH NI !! JOM CUCI MATA !!